dijous, 5 d’octubre del 2017

pd 1130

​ARA dissabte, 30 de setembre del 2017
EL QUE TU I JO SABEM (i 2)
Toni Güell

He vist mitjans mentir fins a desbordar Orwell. He tornat a veure que l’enaltiment del feixisme i les agressions dels feixistes als carrers i a les xarxes surten a Espanya, aquests dies com gairebé sempre, de franc. He vist mitjans espanyols anomenar “ciutadans amb banderes espanyoles” els ultres de diverses concentracions. He vist membres de les forces de seguretat de l’Estat aplaudir simpatitzants que els feien la salutació feixista...
...
He vist confirmar-se que el govern del PP havia muntat una policia secreta per perseguir adversaris polítics. He vist que s’intentava fer recaure la querella contra els manifestants del 20-S en el jutge que engarjola titellaires.
...
He vist l’Estat imposar als Mossos el comandament d’un coronel de la Guàrdia Civil que va presentar-se com a voluntari per col·laborar en el cop d’estat d’un altre guàrdia civil, el qual, aquests dies, ha qualificat de cop d’estat el referèndum català.
I m’he vist, com salta a la vista, en serioses dificultats per condensar en frases comprensibles tots els sarcasmes continguts en els fets que he vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada